Sydämellä tehty on parasta

Brändi? Strategia? Visio? Missio? Kassavirta? Konsepti? B2B? Menestys?

Hienoja sanoja vai mitä? Näitähän yleisesti alallamme hoetaan. Silti ne jäävät monelle pienyrittäjälle vieraaksi sanahelinäksi.

Mitä jos kerron sinulle, että kun sinä siellä teet omaa työtäsi sydämellä ja aidolla halulla auttaa omia asiakkaitasi, niin tulet aina löytämään paikkasi maailmassa. Tulet olemaan haluttu ja suosittu, ja sitä kautta menestyt juuri sillä lailla kuin ansaitset. Tämä on minunkin "strategiani".

Logot, esitteet, tekstit, kotisivut...

Minä taas voin auttaa sinua yritysilmeissä, suunnittelemalla logon, esitteen tai julisteen, teen nettisivut, kirjoitan tekstit, sorvaan sloganit ja muut sisällöt sekä paljon muuta. Vilkaise Työt-linkistä millaista kädenjälkeä olen vuosien varrella saanut aikaan. Mielenkiintoisen monenlaisia toimeksiantoja on kertynyt vuosien mittaan tuhansia.

Usein, varsinkin aloittelevan yrittäjän kanssa, tulee turistua pitkäänkin ja saatan välillä hyppiä vähän yritysneuvojankin tontille... Mutta mikäs sen palkitsevampaa kuin auttaa alkuvaiheiden sokkeloissa omien kokemusten ja case-tapausten kautta.

No, ihan kaikkeen en pysty minäkään, mutta yrittäjäverkostostani löydän varmasti jonkun, joka osaa auttaa. Vaikka olen yrityksenä pieni, en silti ole yksin.

Kerro tarpeesi ja kysy tarjous!