Golf

Moni yrittäjä harrastaa golfia. Minäkin. Tämän huippuharrastuksen pariin ajauduin vuonna 2003 paikallisen golfseuran, Raahentienoon Golfin, toimeksiannon kautta. Kävimme mieheni kanssa green card -kurssin ja hurahdimme molemmat.

Syy miksi yrittäjiä löytyy golfkentiltä näin paljon on uskoakseni se, että laji on haastavuudeltaan sitä luokkaa, ettei päähän mahdu kierroksen ajaksi mitään muuta kuin tämä peli. Työasiat unohtuvat neljäksi tunniksi ja samanhenkisessä seurueessa rentoutuu mukavasti.

Itselläni lisäksi tämä työ on melko staattista, hiiren heilutusta ja koneen ääressä naputtamista. Siksipä reipas kävely ja mailalla huiskiminen sopii selälleni ja hartioilleni vallan mainiosti. Suosittelen kaikille päätetyön tekijöille!

Yritykselläni on tällä hetkellä asiakkaana kaksi Raahea lähinnä olevaa golfkenttää. Rtg ja Klg. Teen lehti-ilmoituksia, mainospohjia, vuosikirjaa, tuloskortteja, kutsuja, julisteita, juhlajulkaisuja, päivitän nettisivuja ym. golfyhteisön tarvitsemaa viestintää.

Golfkenttäorgnisaatiolle on eduksi että mainostoimistokumppani ymmärtää lajista jotain. Ja vielä parempi jos hän on mukana toiminnassa. Asiakas tietää, että toinen ymmärtää sanastoa ja lajin erityispiirteitä. On helppo asioida itsekin pelaavan toimijan kanssa.

Koska tämä laji on minut hurmannut, niin mielelläni tekisin enemmänkin suunnittelutöitä golfin parissa. Sinä, joka tätä nyt luet, jos olet golfin parissa työskentelevä ja tarvitset uutta mainostoimistokumppania, ota yhteyttä!